Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Deus Ex: Mankind Divided E3 Gameplay Demo

René Janssen 19/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor wie alvast wat meer wil zien van de cyberpunk action-RPG Deus Ex: Mankind Divided, is hier de E3 2015 gameplay-demo van een klein half uur. Voor deze demo is een alpha-versie gebruikt, dus bepaalde beelden kunnen afwijken ten opzichte van de release-versie, maar je kan alvast een indruk opdoen van hoe de game speelt. Niet alles wordt getoond, bepaalde delen van de HUD, map en dergelijke worden nog even geheim gehouden.

Het hoofd van de audio-afdeling, Steve Szczepkowski, leidt ons in dit half uur door de wereld van Deus Ex: Mankind Divided. De demo-speler is het wel even makkelijker gemaakt door hem oneindig leven, energie en ammunitie te geven, zodat we niet door de wellicht vele cassualties teveel afgeleid zouden worden. Voor diegenen die niet van spoilers houden wordt aangeraden het stuk tussen 18:25 en 22:20 even te skippen, maar dat wordt tegen die tijd in de video zelf ook al aangegeven.

Neem een kijkje naar één van de missies van hoofdrolspeler (de wat meer ervaren augment) Adam Jensen. Deus Ex: Mankind Divided verschijnt in 2016 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

122nieuws_20150619deusexe32015

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch