Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Assassin’s Creed Syndicate Gameplay Video

Franky Mangal 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden heeft Ubisoft Assassin’s Creed Syndicate officieel aangekondigd, net op tijd voor de E3 dus. Dit betekende natuurlijk dat de game ook op de grootste gamebeurs van het jaar zou verschijnen en dat heeft ‘ie ook zeker gedaan. Bekijk hier de Assassin’s Creed Syndicate Gameplay Video van de Ubisoft persconferentie!

Assassin’s Creed Syndicate speelt zich af in het Victoriaanse Londen in 1868. De stad is in handen van de tempeliers die het volk onderdrukken met de hulp van straatbendes. Als hoofdpersoon Jacob Frye, die samen met zijn tweelingzus Evie strijd voor de rechten van de arbeidersklasse, is het aan de speler de taak om al vechtende het respect van het volk te verdienen. In de trailer zien we hoe een gevecht tussen de bende van Jacob Frye en een rivaliserende gang eraan toe gaat tijdens een missie, waarbij ook het nieuwe vechtsysteem in beeld komt.  Voor het eerst krijg je de mogelijkheid om te allen tijde gebruik te maken van voertuigen om je doelwit te achtervolgen, wat weer van invloed is op de belangrijkste pijlers van de game, navigatie, stealth en combat.

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt in oktober van dit jaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat vind jij van de nieuwe gameplay elementen in Assassin’s Creed Syndicate? Laat het ons weten in de comments!

nieuws_20150615acsyndicatee32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch