Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Assassin’s Creed Syndicate: Evie Frye Trailer

Franky Mangal 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Syndicate kent naast Jacob Frye nog een hoofdpersoon. Ook zijn tweelingzus Evie Frye mengt zich in de strijd tegen de tempeliers. Hoewel ze dit als een echte dame in stijl doet, is ze niet minder meedogenloos voor haar vijanden, zoals blijkt uit de Assassin’s Creed Syndicate: Evie Frye Trailer.

In de Assassin’s Creed Syndicate: Evie Frye Trailer krijgen we een glimp te zien van de wapens die Evie tot haar beschikking heeft, te beginnen met het stokzwaard. Met het stokzwaard kan Evie haar vijanden op stijlvolle wijze rake klappen uitdelen, om ze vervolgens op brute wijze van het leven te beroven. Behalve het stokzwaard heeft Evie ook werpmessen tot haar beschikking. De messen zijn licht van gewicht en ontworpen voor snelheid en nauwkeurigheid. Door slim met de messen om te gaan kunnen ze ook als afleiding dienen voor vijanden die dicht in de buurt staan.

Nog een paar maanden en dan kan je zelf aan de slag met Evie, en natuurlijk haar broer. Vanaf 20 oktober is Assassin’s Creed Syndicate beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PC-versie komt iets later.

nieuws20150616_ACSyndicateEvieTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch