Menu Premium

[E3 2012] Watch Dogs bevestigd voor 2013

Gamekings Redactie 08/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een Tweet afkomstig van Watch Dog’s officiële Twitter-pagina heeft bevestigd dat de game in 2013 het levenslicht moet zien. In het bericht wordt gemeld dat de titel moet verschijnen op de PC en consoles, maar bedoelen ze daarmee de next-gen machines, of huidige apparaten?

Speculatie alom dus, aangezien er niet expliciet gezegd wordt dat Watch Dogs, wat consoles betreft, alleen op de Xbox 360 en PlayStation 3 moet uikomen. De gedachte dat de titel waarschijnlijk op de volgende generatie hardware verschijnt wordt hiermee hoe dan ook sterker.

“Shit! Moet ik nu al sparen voor de PlayStation 4 of Xbox 720 om deze godsgruwelijk uitziende game te spelen?”, hoor ik je nu vragen. Nee, maak je daar maar geen zorgen om. Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, heeft namelijk al eerder laten weten dat de titel ook gewoon lekker op de 360 en PS3 gaat knallen. Nope, jullie worden dus niet in de steek gelaten door de gasten bij Ubisoft. Toen Guillemot echter werd gevraagd of de game ook een next-gen release krijgt, antwoordde de man met “We zullen zien”. Juist ja…

Daarnaast is er op het web een viral site verschenen van een kunsttentoonstelling, georganiseerd door personage Joseph Demarco uit de E3-demo van Watch Dogs. Dit was tevens de locatie van de demonstratie, waarin de hoofdpersonage zijn missie had om Demarco te vermoorden.  Met een aantal artikelen en interviews op de website wordt overduidelijk verwezen naar zaken die we vermoedelijk in het verhaal van de game zullen ontdekken. Ook krijg je op de site een video-tour van de expositie te zien.

Watch Dogs ziet er in ieder geval ontzettend strak en gelikt uit. Ik kan dan ook alleen maar enthousiast worden over deze veelbelovende titel van Ubisoft.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch