Menu Premium

[E3 2012] Ubisoft pakt uit met de Wii U

Gamekings Redactie 05/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moge duidelijk zijn dat Ubisoft volle bak met Nintendo in zee is gegaan, want de line-up voor de Wii U is flink te noemen. Met titels als Rayman Legends en Assassin’s Creed 3 beschouwd de ontwikkelaar de nieuwste Nintendo console zeker niet als een bijproduct.

Ubisoft gaat dus helemaal gek op de Wii U. De gehele line-up bestaat uit Rayman Legends, Assassin’s Creed 3, Zombi U, Your Shape: Fitness 2013, Sports Connection, Just Dance 4, Marvel’s Avengers: Battle for Earth en Rabbids Land.

Rayman Legends speelt enigszins als een klassieke 2D platformer totdat de touch screen van de Wii U controller erbij gepakt wordt. Op dat moment lijkt het meer op een tablet game met snelle aanrakingen op het scherm om muzieknoten te grijpen en nare dingen te ontwijken. In ieder geval ziet de game er uit als een complete chaos, wat in dit geval positief is. Overigens werd de game gespeeld met de pro controller, de besturing voor de echte gamer, zo lijkt het.

Verder zag Assassin’s Creed er supervet uit en dit beloofd een gruwelijk strakke game te worden. Ook de trailer van Zombi U was veelbelovend, Killer Freaks is blijkbaar veranderd in deze titel. Een positieve ontwikkeling als je de Dead Island geïnspireerde trailer ziet.

Houd Gamekings in de gaten voor alle beelden van deze Wii U games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch