Menu Premium

[E3 2012] Sterrencast in nieuwe game Quantic Dream

Gamekings Redactie 04/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een bekende acteur en actrice zijn gestrikt om de stemmen in te spreken voor de nieuwe Quantic Dream titel die later vandaag op de E3 bekend wordt gemaakt.

Quantic Dream kennen we van de interactieve thriller Heavy Rain, waarvoor de studio destijds ‘grote’ namen als Carice van Houten, Ellen ten Damme en Egbert-Jan Weber inhuurde om de Nederlandse stemmen in te spreken.

Tijdens de persconferentie van Sony vannacht wordt de nieuwe Quantic Dream game bekend gemaakt en hopelijk komen we dan meteen te weten welke beroemde acteurs hun stem beschikbaar hebben gesteld. Volgens MCV zal deze game Beyond gaan heten. Quantic Dream werkt momenteel nog aan een ander project en beide titels zullen exclusief op de PlayStation verschijnen. Er gaan geruchten dat de andere game Infraworld is, een project dat in 2006 door de studio stop is gezet maar nu mogelijk nieuw leven wordt ingeblazen.

VG247 meldt dat een Franse TV presentatrice genaamd Priscilla Liaud in haar biografie schrijft dat ze gewerkt heeft aan een game van Quantic Dream die in 2013 zal uitkomen. Verder staan volgens deze site op de LinkedIn van Quantic Dream twee titels waar het bedrijf aan zou werken: Fiv5 en Infraworld, beide zijn door Sony getrademarked.

Natuurlijk blijven dit geruchten, maar vanavond op de E3 horen we met zekerheid wat Quantic Dream aan het bekokstoven is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch