Menu Premium

[E3 2012] Splinter Cell: Blacklist op de E3?

Gamekings Redactie 31/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hell yeah, nog meer E3 geruchten! Ditmaal afkomstig uit het kamp van Ubisoft. De geruchten doen de ronde dat Ubisoft op de E3 het zesde deel uit de Splinter Cell serie aan gaat kondigen met als subtitel: Blacklist.

Splinter Cell: Blacklist op de E3, dat zou wat zijn zeg. Een gebruiker op NeoGAF forums claimt een promo te hebben gezien van de game, waarin Sam Fisher er net zo goed uitziet als altijd, zonder grijze kop, zijn volledige outfit en uiteraard zijn night goggles. In de post staat ook dat de game een sequel is op Splinter Cell: Conviction en dat er een heuse limited edition aan zit te komen.

Hoewel Ubisoft nooit heeft gezegd dat er een nieuwe Splinter Cell in aantocht is, heeft Jade Raymond voorheen al bevestigd dat de titel in ontwikkeling is bij Ubisoft’s Toronto Studio. De game zou staan voor een release in januari 2013 en zou uitkomen op de PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii U.

Of deze geruchten waar zijn, zien we snel genoeg tijdens de Ubisoft persconferentie op de E3 die op in de nacht van maandag op dinsdag plaats zal vinden van 0:00-2:00 uur. Die kijk je natuurlijk op gamekings.tv.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch