Menu Premium
Loading...

Dynasty Warriors 9 is aangekondigd en gaat open wereld

Jeroen Wiersma 19/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oh no, it’s Lu Bu! *insert Chinese soldaten die door de lucht worden geslingerd* Ja hoor, hoe kan het ook anders? De meest bekende hack and slash uit het oosten keert terug, maar niet zomaar. Dynasty Warriors 9 is aangekondigd en gaat open wereld!

Koei Tecmo en Omega Force hebben dat in Japan bekend gemaakt. Op welk platform het precies gaat verschijnen werd er niet bij gezegd, maar aangezien Atsushi Morita – baas van PlayStation and Sony Interactive Entertainment Japan Asia – de presentatie voor zijn rekening nam, zal het niet heel raar zijn als dat op z’n minst de PlayStation 4 zal zijn. Er wordt een ‘rebirth’ van de serie beloofd, wat de nodige veranderingen met zich mee zal brengen. De grootste die nu bekend is, is dat het een open wereld moet gaan worden. Verder is het de bedoeling dat alle karakters die in de serie zijn verschenen tot en met Dynasty Warriors 8: Empires, maarliefst 83 stuks, speelbaar zijn, met daarnaast enkele nieuwe toevoegingen zoals Zhou Cang. Hoogteverschillen zullen tijdens veldslagen een belangrijkere rol gaan spelen.

Het laatste deel van de reeks, Dynasty Warriors 8: Empires, kwam uit op 27 februari van 2015. Hoog tijd dus voor de volgende zullen liefhebbers zeggen. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Wat zie jij graag voor veranderingen of toevoegingen in het komende deeltje negen?

Bron: Gematsu

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch