Menu Premium
Loading...

Dutch Stream Awards 2020 – Stream talenten kunnen jaarcontract winnen

Jan Johan Beldrok 29/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien wist je het wel. Misschien wist je het ook niet. In dat geval weet je het nu. De tweede editie van de Dutch Stream Awards (DSA) komen er aan. Net als vorig jaar beloont de DSA de streamers die volgens publiek en vakjury de beste livestreamproducties van 2020 maakten. Op maandag 2 november start de eerste stemronde. De uitreiking van de DSA wordt op woensdag 2 december live uitgezonden op het Twitch-kanaal van Gamekings.

Dutch Stream Awards 2020 heeft twee nieuwe categorieën

Dankzij een samenwerking met Logitech G en Blue Microphones zijn er dit jaar twee categorieën aan de DSA toegevoegd.        

  • Beste Mannelijke Streamer (publiek en vakjury)
  • Beste Vrouwelijke Streamer (publiek en vakjury)
  • Beste Stream Team (publiek en vakjury)
  • Beste Stream Overall (publiek en vakjury)
  • NIEUW: Beste Productie – Powered by Logitech G & Blue Microphones (vakjury)
  • NIEUW: Beste Nieuwkomer – Powered by Blue Microphones (publiek)

Attendeer jouw favo streamer op de Beste Nieuwkomer Award

Bij die laatste categorie vragen jullie om wat hulp. Blammo is samen met Blue Microphones en Radio 538-DJ en Twitch-streamer Daniel Lippens op zoek naar de beste nieuwkomer onder de Nederlandse game streamers. De winnaar van deze Award staat een insane prijs te wachten. Naast een make over van zijn thuis studio ter waarde van 1000 euro, krijgt hij of zij ook nog eens een exclusief jaarcontract bij Blue Microphones. Dat contract kan er voor zorgen dat het kanaal van de winnaar nog professioneler en bekender wordt. Streamers die mee willen dingen naar deze prijs dienen zich op de site van de DSA aan te melden. Je vind ook daar de exacte details over de te winnen prijzen. Jij, als kijkers van streams, kunt helpen door alle streamers in Nederland te attenderen op deze Beste Nieuwkomer Award. Zeg het dus voort!!! 

In onderstaande video legt JJ alles uit over de aankomende Dutch Stream Awards en hoe talenten zich kunnen opgeven voor de Beste Nieuwkomer Award.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch