Menu Premium

Driveclub update 1.10 met Japanse tracks nu beschikbaar

Gamekings Redactie 19/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar Driveclub rijdt als een zonnetje. De game heeft vandaag zijn eerste grote update kregen, want de Driveclub update 1.10 met de Japanse parcours is nu beschikbaar op de PlayStation 4. Wat zit er naast de nieuwe tracks eigenlijk nog meer in deze update?

Het is een flinke update deze keer, want hij is 3,33GB groot. Het bevat de nieuwe tracks Nakasendo, Lake Shoji, Asagiri Hills Racetrack, Takahagi Hills en Goshodaira. Ze zijn allemaal in minimaal twee varianten te spelen. Verder wordt er een nieuwe gamemode aan Driveclub toegevoegd: Multiplayer Time Trial. In deze mode moet je de snelste tijd klokken en dat doe je tegen je vrienden. Daarnaast zijn er nog allemaal verbeteringen aan de AI, zorgt het ervoor dat het weer er nog beter uitziet, krijgt de Photo Mode wat aanpassingen, en wordt de game alvast klaargemaakt voor aankomende DLC, zoals de Apex Expansion Pack en de Sakura Tour Pack.

De update wordt vanaf nu automatisch gedownload als de game wordt opgestart op de PlayStation 4. Wil je alle specifieke details van de update weten? Dan kun je die vinden op de Facebook-pagina van Driveclub.

Bron: Facebook-pagina Driveclub

Driveclub update 1.10 met Japanse tracks nu beschikbaar

Driveclub update 1.10 met Japanse tracks nu beschikbaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch