Menu Premium
Loading...

DriveClub krijgt deze maand replay-functie

Karim Shehata 12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

DriveClub wordt door Sony erg vaak voorzien van nieuwe content en verbeteringen en ook in de maand maart is dit niet anders. Zo werd onlangs bekendgemaakt dat het Lamborghini DLC-pakket deze maand nog naar de race-game komt, maar hier blijft het niet bij. De game krijgt vanaf deze maand namelijk ook een aantal veranderingen te verwerken in de Drift Mode en de mogelijkheid om replays te checken.

Dit heeft Evolution Studios zojuist bekendgemaakt. De replays komen later deze maand naar de game door middel van de 1.12 update voor DriveClub. Met deze functie kun je replays bekijken, maar je kunt ze ook bewaren en op de harde schijf van je PlayStation 4 opslaan.

De Drift-modus gaat daarnaast op de schop, want het aantal punten dat je scoort door de combinatie van momentum en de controle over je voertuig zal worden aangepast. Ook wordt er nadat deze veranderingen zijn doorgevoerd een nieuwe auto beschikbaar gemaakt wanneer je level 50 bent in de game.  Je krijgt echter niet zomaar een auto. Je krijgt namelijk een heuze Ferrari, om precies te zijn de Ferrari 599XX Evoluzione. Als kers op de taart worden er door middel van update 1.12 ook wat visuele verbeteringen doorgevoerd in de game.

Er is ook slecht nieuws te melden: nog altijd hebben we nog niets vernomen van DriveClub PlayStation Plus Edition. Gaat deze editie er ooit nog komen denk je? Of vind je het wel best zo en ga je straks lekker aan de slag met deze veranderingen?

Bron: VideoGamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch