Menu Premium
Loading...

Driveclub Gamescom 2014 trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim een jaar geleden werd Driveclub tijdens de PlayStation 4 persconferentie van Sony aangekondigd. De game zag er toen al veelbelovend uit, maar nu spat ‘ie echt van je beeldscherm af. In de Driveclub Gamescom 2014 Trailer blinkt en glinstert de zon, op de met regen overgoten motorkappen van de meest brute automobielen.

Ja, er is zon. En regen. Want zoals je in de trailer hebt kunnen zien, beschikt Driveclub over een dynamisch weer-systeem, dat ook de tracks en jouw voertuigen aantast. Verder kent de racegame een uitgebreid sociaal element. Via de speciale app, kun je alle progressie van jezelf en jouw vrienden volgen. Maar het is ook mogelijk live mee te kijken met de races die jouw kompanen rijden.

In Driveclub staat natuurlijk jouw club centraal, jouw groep chauffeurs die samen of tegen elkaar parcours afleggen. Door samen races te rijden, verdien je extra punten die je kunt besteden aan nieuwe auto’s. Zo kun je samen met heel je crew in dikke Pagani Zonda R’s scheuren. Ook als jij minder presteert dan je teammaten, dan profiteer je van de samenwerking. Bovendien scoor je niet enkel punten met de winst, maar ook door het maken van drifts, het goed nemen van een bocht of het op tijd afremmen.

Driveclub verschijnt oktober dit jaar exclusief voor de PlayStation 4, maar niet voordat we de Gamescom 2014 Trailer aanschouwen.

Driveclub Gamescom 2014 trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch