Menu Premium
Loading...

DriveClub E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben heel wat racegames langs zien komen de afgelopen dagen, en eentje die we zeker niet mogen vergeten is DriveClub. Evolution Studios wist met haar PlayStation exclusive titel tijdens de onthulling van de PlayStation 4 al hoge ogen te gooien, en maken dan ook van de E3 gebruik om een nieuwe trailer te laten zien. Dus check de DriveClub E3 2013 trailer.

In de PlayStation 4 launchgame gaat het niet hoofdzakelijk om winnen of verliezen, maar juist om teamwork. Als racer ben je lid van een raceclub, en zal je gaan racen tegen andere clubs. Stort je vol passie op de race, en verdien voor en met je team punten en verschillende beloningen. Teamwork is in DriveClub dus erg belangrijk.

Daarnaast heb je als speler de mogelijkheid eigen challenges te verzinnen. Deze kun je zelf spelen, maar ook andere teams kunnen de uitdaging aangaan en jouw challenge uitproberen.

De auto’s zijn enorm gedetailleerd uitgewerkt, om een zo realistisch mogelijke rij-ervaring voor je te kunnen creëren. En auto’s zien we natuurlijk heel veel in deze trailer. Van wrede RS-modellen van Audi, brute Porsches tot snelle AMG-versies van Mercedes. Als je van auto’s houdt, dan zit je met DriveClub helemaal goed.

Negen jaar geleden werd de licentie voor DriveClub al aangevraagd en nu gaat deze dan toch eindelijk écht uitkomen. Kun jij ook niet wachten? Check de DriveClub E3 2013 trailer.

DriveClub E3 1013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch