Menu Premium

Driveatar onthuld voor Forza Motorsport 5

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroem vroem! Wat staat er een dikke bak in de zaal! Dat kan maar één ding betekenen. We gaan het over Forza hebben. Dit keer geen nieuwe Forza of DLC, maar een nieuwe functie. Een innoverende functie mogen we wel zeggen. Driveatar onthuld voor Forza Motorsport 5.

Ja, Driveatar. Wie de naam verzonnen heeft mag Joost weten. Wat de functie inhoudt doet er pas echt toe. Driveatar zorgt voor een nieuw type AI. We kennen echter wel al een lichtere versie van dit soort AI van SSX. Driveatar zorgt voor cloud-powered tegenstanders. Dat houdt in dat jij en je maten elk een bestuurder trainen die het vervolgens kan opnemen tegen jou of een van je maten. Ideaal als jij even weg moet, maar een vriend van je tegen je wilt gamen.

Dat is niet het enige wat Driveatar mogelijk maakt. Driveatar voegt menselijke AI toe aan de spelervaring. Vlieg jij altijd uit die ene vieze bocht? En je maat ook? Maar die verdraaide AI is zo perfect als de Mona Lisa? Dat is nu voorbij. Je bent niet de enige die moeite heeft en die een baan moet leren kennen.

Tot slot werd de eerste gameplay getoond van Driveatar. Wat vind jij van Driveatar? Ga jij volop gebruik maken van deze functie of laat je hem links liggen en race je lekker in je eentje door?

Driveatar onthuld voor Forza Motorsport 5

Driveatar onthuld voor Forza Motorsport 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch