Menu Premium

Drive Club is onthuld voor PlayStation 4

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, het is Drive Club. Dit keer geen Gran Turismo 6, maar Drive Club is onthuld voor PlayStation 4. Deze race-game is er een voor de echte gamer, maar ook voor mensen die nat gaan op het gevoel van het rijden in een auto én voor mensen die graag met een stel vrienden een paar rondjes door de stad crossen.

Drive Club belooft niet zo’n standaard race-game te worden als de race-games waar we het tegenwoordig mee moeten doen. Nee, Drive Club doet iets nieuws. Evolution studio’s, die zich bezighouden met Drive Club, heeft uiteraard op de graphics gelet, maar zeggen niet dat dat het enige is wat bij een next-gen game hoort.  De nadruk in deze race-game wordt gelegd op het gevoel bij het racen, de race-ervaring en het racen in groepen.

Er werd een kort stukje aan gameplay getoond en we kunnen wel stellen dat de game er heel slick uitziet. Verder zagen we de bestuurder in de kofferbak rommelen en vervolgens zijn deur openmaken om daarna achter het stuur te kruipen. Daar trof je alle snufjes aan die je op het dashboard van een echte race-bak verwacht aan te treffen. En dat alles in first-person.

De licentie voor Drive Club is negen jaar geleden al aangevraagd, maar de game is vrij onopgemerkt gebleven. Nu is hij er dan toch en het belooft wat te worden. Kijk jij uit naar deze titel?

Drive Club is onthuld voor PlayStation 4

Drive Club is onthuld voor PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch