Menu Premium

Dragon’s Dogma krijgt eigen Netflix serie

Hylke Haagsma 12/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Netflix gaat het anime aanbod verder uitbreiden en komt met een anime serie gebaseerd op Dragon’s Dagma van Capcom.

Lekker Binge-watchen

Dragon’s Dogma is een actie RPG en is zeer geliefd bij veel gamers. De game zelf is uitgebracht op zowel de laatste generatie als de huidige generatie consoles. Je kunt hem dus gewoon nog op je Xbox One of PlayStation 4 checken. We kunnen binnenkort ook wat passiever gaan genieten van Dragon’s Dogma. Dit dankzij Netflix!

Netflix heeft aangekondigd dat het netwerk samenwerkt met verschillende anime-studio’s en productiebedrijven in een poging om de huidige reeks anime-titels die op Netflix te zien zijn, uit te breiden, met een van die nieuwe series een  anime versie van Dragon’s Dogma. Er is echter op dit moment geen releasedatum of iets in die richting bekendgemaakt voor de serie. De serie wordt geproduceerd door Sublimation in samenwerking met Netflix en biedt “een originele anime-serie” gebaseerd op het veelgeprezen videogame. De Dragon’s Dogma serie zou aansluiten bij andere series die Netflix in zijn productiepijplijn heeft. Inclusief Altered Carbon: Resleeved – een anime-spin-offreeks van de sci-fi originele serie – en Ghost in the Shell: SAC _2045.

Een draak heeft m’n hart gestolen

Naast de aankondiging van de serie, beschreef Netflix de Dragon’s Dogma-serie als volgt. “De serie zal de reis van een man volgen die wraak wil nemen op een draak die zijn hart heeft gestolen”, terwijl de man onderweg zal worden teruggebracht tot het leven als een “Arisen” op zijn reis. Hiernaast is eerder al bekend dat Dragon’s Dogma: Dark Arisen komende maand naar Nintendo Switch zal komen. Ga jij hem nog spelen? En zie je een Netflix serie wel zitten? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch