Menu Premium

Dragon Quest VII en VIII in 2016 naar Europa

Karim Shehata 13/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De groep mensen die in Europa liefhebber zijn van Japanse RPG’s, zijn meestal redelijk ‘de Sjaak’. Games binnen dit genre komen in Europa meestal veel later uit dan in Japan, waardoor het vaak lang wachten is op dergelijke games. Nu is er echter goed nieuws voor de Nederlandse Dragon Quest-fan! Dragon Quest VII en Dragon Quest VIII komen in 2016 namelijk naar Europa!

Dit is bekendgemaakt in een Nintendo Direct-presentatie van Nintendo. De games zullen in 2016 in Europa gaan verschijnen voor de Nintendo 3DS. Wanneer je deze legendarische RPG’s uit de tijd van de PlayStation en PlayStation 2 dus nog een wil spelen, kan dat volgend jaar op je 3DS!

Dragon Quest VII verscheen officieel nooit in Europa, maar kwam in Noord-Amerika uit op 31 oktober 2001 voor de PlayStation onder de naam Dragon Warrior VII. Dragon Quest VIII kende wél een officiële Europese release in 2006, toen de game op de PlayStation 2 verscheen. De 3DS-versies van beide games zijn al een tijdje te spelen in Japan, en gelukkig kunnen ook wij dus volgend jaar aan de slag met deze versies van de RPG’s.

Ga jij Dragon Quest VII en VIII spelen op de Nintendo 3DS? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland

Dragon Quest VII en VIII in 2016 naar Europa

Dragon Quest VII en VIII in 2016 naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch