Menu Premium
Loading...

Dragon Quest Heroes – Begin a New Quest Trailer

Jeroen Wiersma 02/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Japan is deze Dynasty Warriors meets Dragon Quest, genaamd Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, zeer populair sinds de game uitkwam in februari. Dat blijkt wel uit het feit dat Square Enix al een sequel aan het ontwikkelen is. Wanneer we hier in Europa mogen ‘hacken’ en ‘slashen’ is nog niet duidelijk, maar voor onze vrienden aan de andere kant van de oceaan is het dat wel, zoals te zien is in de Dragon Quest Heroes – Begin a New Quest Trailer.

De typische gameplay zoals we die kennen uit Dynasty Warriors, in de wereld van Dragon Quest. Dat is hoe deze game het beste in één zin is te beschrijven. Eigenlijk is dit dezelfde behandeling die Zelda heeft ondergaan in Hyrule Warriors. Groot verschil is echter dat Dragon Quest Heroes een PlayStation-exclusive is, terwijl Hyrule Warriors een Wii-U-exclusive is. Daarnaast hebben we hier in het westen al even niet meer rond kunnen struinen door het land van Dragon Quest. Nog een klein, maar niet minder belangrijk detail: In Japan verscheen deze game voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4, maar alleen de PlayStation 4-versie komt naar het westen.

In Amerika zullen de monsters vanaf 13 oktober 2015 bij bosjes worden geveld, zoals het in Japan al sinds 26 februari geschiedt. Als Europeanen trekken we aan het kortste eind en zullen we nog even geduldig moeten zijn.

Dragon Quest Heroes - Begin a New Quest Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch