Menu Premium
Loading...

Dragon Quest Builders komt in oktober naar Europa

Suzanne de Jong 27/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Square Enix vorig jaar Dragon Quest Heroes uitbracht op de PlayStation 4, werd besloten dat het de franchise goed zou doen als er meer Dragon Quest games werden uitgebracht binnen Europa. Eigenlijk is er geen mooiere dag om de komst van Dragon Quest Builders naar Europa aan te kondigen, want de Dragon Quest serie mag vandaag 30 kaarsjes uitblazen.

Er hoeft niet onder stoelen of banken geschoven te worden dat er duidelijk gelijkenissen zijn tussen Dragon Quest Builders en Minecraft. Gelukkig gooit de game zijn geheel eigen twist eroverheen. Zo gaat het in de verhaallijn over de held uit de eerste Dragon Quest game, die de wereld probeerde te redden van de vijandige Dragonlord. Met alle gebeurtenissen die hierop volgden werd de wereld verwoest en overleefden enkelen dit maar. En driemaal raden wie onder ander dit overleefd heeft, uiteraard jijzelf. Het is in deze game geheel aan jou om deze wereld opnieuw op te bouwen.

In deze sandbox action RPG zijn ook meerdere side-quests te vinden, dus je zal je niet snel vervelen! In oktober moet de game verschijnen voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita. De PS Vita-versie zal alleen in de PlayStation Store verkrijgbaar zijn. Om het 30-jarige verjaardagsfeestje van Dragon Quest compleet te maken, staat hierboven ook nog een trailer van de nieuwe game.

Bron: PlayStation

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch