Menu Premium

Dragon Ball: Xenoverse is uitgesteld in Europa

Karim Shehata 09/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dragon Ball: Xenoverse is een game van het team dat eerder verantwoordelijk was voor de Budokai-games binnen de Dragon Ball-franchise. De game pakt het een stuk grootser aan en kreeg om die reden in de herfst van 2014 een beta te verwerken op de PlayStation 3. Of deze beta-test de reden is geweest om Dragon Ball: Xenoverse nu uit te stellen, is niet bekend.

Ja, je leest het goed. Dragon Ball: Xenoverse is uitgesteld in Europa, het Midden-Oosten en Australië. De reden die Bandai Namco daarbij heeft gegeven is simpel, namelijk om de beste gameplay-ervaring te kunnen bieden. De game zou in Europa op 13 februari 2015 gaan verschijnen, over een ruime maand dus. De game verschijnt nu op 27 februari. Voorlopig lijken de Noord-Amerikaanse en Japanse versies van de game hun release wel te gaan halen. Waarom de game (voorlopig) alleen in bepaalde regio’s is uitgesteld, is vooralsnog onduidelijk.

Dragon Ball: Xenoverse verschijnt voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. De game maakt gebruik van een gemodificeerde Street Fighter IV-engine.

Bron: Twitter

Dragon Ball: Xenoverse is uitgesteld in Europa

Dragon Ball: Xenoverse is uitgesteld in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch