Menu Premium
Loading...

Dragon Ball Xenoverse Full Power Trailer

Karim Shehata 16/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zeer binnenkort verschijnt Dragon Ball Xenoverse voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Hiermee is Dragon Ball Xenoverse de eerste game binnen het Dragon Ball-universum voor de PlayStation 4 en Xbox One. In het geval dat je niet kunt wachten op deze game of juist nieuwsgierig bent naar wat komen gaat, heeft Bandai Namco nu de Dragon Ball Xenoverse Full Power Trailer uitgebracht.

In deze trailer zie je gameplay van Dragon Ball Xenoverse. Echt verrassend is deze gameplay niet te noemen, want we hebben het hier natuurlijk over een fighting-game. Opmerkelijk is echter wel dat deze game character customization bevat, waardoor je dus met je eigen gemaakte Dragon Ball-personage karakters als Vegeta en Goku te lijf kunt gaan. Dragon Ball Xenoverse is de derde game binnen de gehele Dragon Ball-franchise die character customization ondersteund.

Dragon Ball Xenoverse verschijnt op 27 februari voor de eerdergenoemde platformen in Europa. De game is sinds begin deze maand al verkrijgbaar in Japan, terwijl de Amerikanen op 24 februari aan de slag mogen met de fighting-game van Bandai Namco.
Dragon Ball Xenoverse Full Power Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch