Menu Premium

Dragon Ball FighterZ komt in januari 2018 uit

Rens van Nerum 24/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dragon Ball FighterZ is weer een van die games die Dragon Ball fanboys en fangirls op het puntje van hun stoel heeft zitten. Vanaf vandaag weten we hoelang het nog wachten is, namelijk in januari 2018 kunnen we aan de slag met de game.

Om precies te zijn komt de game uit op 26 januari, 2018. Bandai Namco heeft laten weten dat dit de release datum is voor zowel Groot-Britannië als Europa. Verder heeft de uitgever informatie losgelaten over een aantal extra karakters voor de game, pre-order aanbiedingen én de DBZ FighterZ pass. Deze pass geeft gamers acht extra karakters om kont mee te schoppen vanaf de launch van de game.

Er zijn bij de release een aantal versies van de game waaruit je kunt kiezen, namelijk: Standard edition, FighterZ edition die de game bundeld met de FighterZ pass en de Ultimate edition die ook de pass bevat, een commentator voice pack en een anime music pack, die de muziek bevat van de originele anime.

Voor diegene die de game pre-orderen staan *adem in* Super Saiyan God Super Saiyan Goku en Super Saiyan God Super Saiyan Vegeta *adem uit* te wachten in de game. Die tegenwoordig gewoon bekend staan als Super Saiyan Blue overigens. Ook krijg je 2 lobby avatars én krijg je toegang tot de open beta die vroeg in januari zal plaatsvinden.

De game zal op 26 januari uitkomen op Playstation 4, Xbox One en PC. Gaan jullie ermee aan de slag? Of laat je deze game schieten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Videogamer

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch