Menu Premium

Dragon Age: Inquisition verschijnt in de herfst van 2014

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een feit: Dragon Age: Inquisition verschijnt in de herfst van 2014. Het is alweer twee jaar geleden sinds de eerste details rond deze titel opdoken en daarna bleef het slechts angstvallig stil. Bioware wist een tijd geleden nog een officiële aankondiging te doen, maar heeft nu eindelijk het officiële woord gedaan met een bijbehorende eerste trailer.

Als we de trailer zien belooft Inquisition een draak van een spel te worden. Zo kun je, je weg gaan in een gehele open wereld en zal onder andere het karakter Morrigan een terugkeer maken. Dragon Age III belooft een fusie te worden tussen beide voorgangers; Dragon Age: Origins en Dragon Age II. EA is namelijk de enorme lading kritiek op Dragon Age 2 niet vergeten en wil het ditmaal anders aanpakken. Zo is er al beloofd dat er veel nadruk zal liggen op de mogelijkheid om aanpassingen te maken. Uitrustingen zullen zich bijvoorbeeld op een unieke wijze vormen om de individuele karakters.

Dragon Age: Inquisition zal, net als een groot deel van de EA-games, met behulp van de Frostbyte 3-engine gemaakt worden. Verwacht dus gedetailleerde beelden en hele brute draken. De EA-titel verschijnt in ieder geval voor de next-gen apparaten; de Xbox One en de PlayStation 4, maar het is vooralsnog onduidelijk of het spel ook de overstap naar de huidige generatie en de PC maakt.

Dragon Age: Inquisition verschijnt in de herfst van 2014

Dragon Age: Inquisition verschijnt in de herfst van 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch