Menu Premium

Door Pokémon GO wil Hollywood de rode loper uitrollen voor Pikachu

Bas Boudewijn 13/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 1991 was de Japanse Satoshi Tajiri op zoek naar insecten in zijn tuin en tijdens het uitoefenen van deze hobby, bedacht de beste man Pocket Monsters, ofwel Pokémon. Van het één kwam het ander, want na verschillende games, anime series en films en sinds deze maand dus een ‘spelletje op de telefoon’, komt er nu misschien tóch een echte CG Pokémon film. Door Pokémon Go wil Hollywood de rode loper uitrollen voor Pikachu.

De game was tot nu toe nog niet eens uit in Europa, maar toch zag je al overal op straat jongens en meisjes met hun ogen op hun smartphone gericht jagen naar de 20-jarige Pokémon. Net als wanneer je gaat vissen, vragen de meest willekeurige personen of je ‘al wat gevangen’ hebt. Het is als de Pokémon hype van twee decennia geleden. Reden genoeg voor grote filmstudio’s om wederom hun interesse in de Pokémon-licentie te tonen!

Onder andere Legendary Pictures, de studio die eerder dit jaar ook Warcraft: The Beginning voor ons op tafel zette, zou jagen op de Pokémon-licentie. Of deze geruchten te vertrouwen zijn, valt nog maar te betwijfelen, want al sinds de release van Pokémon Red en Pokémon Blue doen de geruchten rondom een CG-film de ronde.

Welke characters uit de games zou jij graag terug zien in een Pokémon-film en wie zou jij de hoofdrol geven? Laat het even weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch