Menu Premium
Loading...

Door de woestijn hobbelen in Nintendo’s nieuwe IP Ever Oasis

Boy Körver 15/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na gisteren een live stream te hebben gehad waar we meer te zien kregen van de nieuwe Zelda, was het vandaag tijd voor iets nieuws. Tijdens de tweede sessie van de  Nintendo Treehouse E3 2016 maakte Nintendo namelijk bekend met een nieuwe IP bezig te zijn geweest. Het gaat om een RPG voor de Nintendo 3DS waarin het zand in alle kieren en gaten kieren zal springen, want we gaan door de woestijn hobbelen in Nintendo’s nieuwe IP Ever Oasis.

Als speler krijg je om te beginnen een kleine oase ter beschikking. Deze thuisbasis kun je gaande weg upgraden met nieuwe gebouwen. Het wordt mogelijk om te teamen met voorbijgaande NPC’s om zo de wereld te verkennen en dungeons onveilig te maken. Ieder character zal een special ability hebben, zodat het goed kiezen van je party members belangrijk wordt. Zoals het een echte RPG betaamt kan er daarnaast naar gelieve gecraft worden en dienen er hier en daar puzzels opgelost te worden. Krijg een indruk van de game door de bovenstaande trailer te bekijken.

De game is van de hand van Grezzo, een ontwikkelaar opgericht door Koichi Ishii, die onder andere betrokken was bij de eerste drie Final Fantasy-games. We mogen dus heel wat verwachten van deze nieuwe game van Nintendo. Ever Oasis komt in 2017 uit voor de Nintendo 3DS. Ben jij blij met deze aankondiging en kun je niet wachten om door de woestijn te hobbelen? We horen het zoals altijd graag in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch