Menu Premium

Doom krijgt binnenkort Closed Alpha

Lisette Atsma 14/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel gamers zitten al een poosje op de testfase van Doom te wachten. Vorig jaar, toen Wolfenstein: The New Order uit kwam, werd immers bèta access tot Doom beloofd bij pre-orders van de game. Nu lijkt de game dan toch eindelijk in de testfase te zijn beland. Bethesda heeft namelijk een gesloten alpha voor Doom aangekondigd voor de nabije toekomst. De inschrijvingen ervoor zijn al geopend.

De alpha is redelijk beperkt qua grootte. De test bestaat uit een zes-tegen-zes team deathmatch op de Heatwave map. Op de map is een Demon Rune te vinden. Vind hem om in een uberkrachtige Revenant te veranderen die alleen verslagen kan worden met het Gauss Kanon dat zich ook ergens op de map bevindt. Verder kun je het tegen elkaar opnemen met behulp van een teleporter, frag grenades en een arsenaal van zes mogelijke wapens.

Je hoeft niet al te hard te dringen voor een plekje. Als je niet voor 26 mei 2014 Wolfenstein: The New Order hebt gekocht, dan kun je toegang namelijk wel vergeten. De pre-order beloning van Wolfenstein was namelijk een gegarandeerde plek in de bèta van Doom. Nu is deze aankomende test nog niet díe bèta, maar heb je wel de pre-order code nodig om toegang te krijgen tot de alpha test.

De alpha vindt plaats op de Xbox One, PlayStation 4 en op de PC. Wanneer hij precies plaats vindt, is onbekend, maar het duurt vast niet lang meer. Hoog tijd om die pre-order code dus te redeemen als je dat nog niet gedaan hebt. Nu maar hopen dat je die nog ergens hebt liggen!

Bron: GameInformer

Doom krijgt binnenkort closed alpha

Doom krijgt binnenkort closed alpha

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch