Menu Premium
Loading...

Doom 3 BFG Edition Launch Trailer

Gamekings Redactie 16/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je de grootste fan van Doom of heb je de legendarische shooterserie nooit gespeeld? Normaal gesproken zijn dit verre uitersten. De handen van iemand die Doom nog kent van vroeger beginnen te zweten en te trillen als hij iemand hoort zeggen dat Call of Duty het genre heeft uitgevonden zoals een Trekkie op het punt staat zijn leven als vrij man te vergooien als iemand van het George Lucas kamp hem Star Wars door zijn strot probeert te duwen. Doom 3 BFG Edition brengt de strijd ten einde. Hoe de game oud en nieuw vredig bij elkaar zet, zie je in de Doom 3 BFG Edition Launch Trailer.

Voor het geval je tot de tweede categorie van bovenstaande uitersten behoort: schrik niet nadat je op play hebt geramd. De graphics die je in de eerste helft van de Doom 3 BFG Edition Launch Trailer ziet, zijn niet de graphics van de game die jij straks misschien in jouw Xbox 360 of PlayStation 3 stopt. De trailer neemt je eerst mee op reis naar een tijd waarin het FPS-genre zichzelf nog aan het ontdekken was, totdat Doom langskwam en de hele bende overhoop gooide.

De Doom 3 BFG Edition bevat de volledige geremasterde versie van Doom 3 in HD en 3D. Met ‘Resurrection of Evil’ en ‘The Lost Mission’ met graphics van deze tijd en Xbox 360 Achievements en PlayStation 3 trophies, beleef je de intense gruwelijke wereld opnieuw – of voor de eerste keer natuurlijk. De BFG Edition heeft verbeterde controls, licht en een zaklamp op jouw wapens die de monsterlijke levels als een shooter uit deze tijd doen aanvoelen. Check de Doom 3 BFG Edition Launch Trailer voor een nostalgisch voorproefje.Doom 3 BFG Edition Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch