Menu Premium
Loading...

DONTNOD bevestigt Life Is Strange 2

Karen Koch 18/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf het moment dat de eerste episode van Life Is Strange verscheen in 2015 is de game favoriet geworden bij velen. Dat DONTNOD, voorheen bekend van Remember Me, een klassieker in wording in handen had was vanaf het begin duidelijk. Veel awards en een fysieke release later, komt er in 2017 nóg wat nieuws over Life Is Strange uit, namelijk: een vervolg. DONTNOD bevestigt Life Is Strange 2 in een bedankvideo die eerder vandaag op YouTube is geplaatst.

In de video die slechts anderhalve minuut duurt, nemen de creative directors en de producer van DONTNOD de tijd om alle fans van de originele game te bedanken. Life Is Strange is welgeteld 3 miljoen keer verkocht en dat mag genoteerd worden! De crew achter de game wordt nog altijd dagelijks overspoeld met liefde voor de game. Dit komt naar ze toe in de vorm van brieven, boeken, tekeningen, schilderingen en zelfs beeldwerk. Hoe kan je de fans beter bedanken dan door antwoord te geven op die ene vraag waar iedereen mee zit?

Dus ja, ze werken aan Life Is Strange 2! Dit doen ze al vanaf het moment dat de fysieke versie van Life Is Strange in de winkels verscheen vorig jaar. Ook proberen ze dicht bij het origineel te blijven door met dezelfde mensen ook aan deel 2 te beginnen.

Hoewel de drie mannen zeggen niet te kunnen wachten om meer met ons te delen, laten ze ons toch met slechts deze kennis achter. Ja, Life Is Strange 2 komt eraan, maar we hebben zelfs nog geen titel voor de game! Hebben jullie al hopen, dromen of voorspellingen voor wat er met dit vervolg gaat gebeuren? Krijgen we een volledig nieuw verhaal, of wil je toch liever de cast uit deel 1 terugzien?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch