Menu Premium

Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt wereldwijd 21 februari

Gamekings Redactie 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds het begin der tijden is onze harige vriend Donkey Kong in dienst bij Nintendo. Hij zorgde in het begin voor het eerste succes van deze Japanse ontwikkelaar en nu is hij niet meer weg te denken uit de Nintendo-games. We zijn ondertussen al bijna drieëndertig jaar verder en nog steeds komen er games uit over deze gorilla. We kunnen binnenkort wederom snel aan de slag, want Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt wereldwijd 21 februari.

Eerder werd al bekend dat Donkey Kong Country: Tropical Freeze op 21 februari al uit zou komen in Noord-Amerika. Nu hebben de Japanners tijdens hun maandelijkse praatje laten weten dat de game dan overal ter wereld te verkrijgen is. De game is, zoals wel meer Nintendo-games, een side-scrolling platform game. Dit houdt in dat je lekker retro van links naar rechts door de levels moet banjeren, om zo natuurlijk de binnendringers te verdrijven. Het eiland waarop de game zich afspeelt is namelijk overgenomen door een aantal Vikingen. Aan jou natuurlijk de taak deze schobbejakken zo snel mogelijk terug de zee op te sturen. Ditmaal komen een aantal oude bekende je helpen, namelijk Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong.

Dat Donkey Kong al zo lang meegaat, betekent niet dat we er al op zijn uitgekeken. Onze brullende aap blijft door velen worden gezien als een van de leukste personages van Nintendo. Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt wereldwijd 21 februari en zal te verkrijgen zijn voor de Wii U.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt wereldwijd 21 februari

Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt wereldwijd 21 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch