Menu Premium
Loading...

Donkey Kong Country: Tropical Freeze TV Commercial

Gamekings Redactie 03/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Donkey Kong Country: Tropical Freeze TV Commercial is door Nintendo vrijgegeven. Ieders favoriete, banana-loving gorilla keert binnenkort terug op de Wii U voor een gloednieuw avontuur. Aan zijn zijde maak je onder meer kennis met Cranky Kong.

In zijn Wii U-debuut staat Donkey Kong niet alleen voor de uitdaging om het kwaad in de vorm van koddige Viking-pinguïns te bestrijden. Aan zijn zijde vinden we namelijk de blondgelokte Dixie Kong, de snelle Diddy Kong en de cynische grijsaard Cranky Kong. Ze doen wederom waar ze het beste in zijn, namelijk platformen als bazen. Elk lid van de Kong-familie heeft zo zijn of haar specialiteiten. Zo kan Dixie Kong korte stukjes zweven door haar blonde staart als propellor rond te draaien, beschikt Diddy Kong over een jetpack en kan Cranky Kong op zijn beurt zijn wandelstok gebruiken als pogo-stick om puntige obstakels te overbruggen.

Het vorige Donkey Kong Country Returns, dat verscheen op de Wii en later in 3D op de Nintendo 3DS te spelen was, maakte indruk door de vloeiende en zeer uitdagende platform-gameplay. Het bleek een juiste zet van Nintendo om de waardevolle franchise in handen van Retro Studios te leggen. Eerder maakte de ontwikkelaar zich al onsterfelijk door met Metroid Prime een oude 2D-franchise bijna perfect naar de derde dimensie te vertalen. Wanneer het aankomt op het opnieuw leven inblazen van klassieke franchises, heeft Retro Studios ons vertrouwen verdiend en dat maakt ons benieuwd naar wat de studio met andere games zou kunnen presteren. Hopelijk zien we meer werk van deze studio terug op de noodlijdende Nintendo Wii U, want dit zal de console een goed steuntje in de rug kunnen geven.

De Wii U is een fantastische console, alleen is het huidige aanbod van games voor de meeste gamers niet voldoende om een aanschaf te rechtvaardigen. Het spits van 2014 wordt afgebeten door de terugkeer van een charismatische, gedaste primaat. Check dus snel de Donkey Kong Country: Tropical Freeze TV Commercial, want ieders favoriete, banana-loving gorilla is terug!

Donkey Kong Country: Tropical Freeze TV Commercial

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch