Menu Premium

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is uitgesteld naar 2014

Gamekings Redactie 01/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals het er nu op lijkt, komen de allergrootste Wii U-titels pas in 2014 en moet dat hét jaar voor de nieuwste console van Nintendo worden. We moeten ook wachten tot we met onze favoriete aap kunnen spelen in zijn aankomende game, want Donkey Kong Country: Tropical Freeze is uitgesteld naar 2014.

Eén van de allereerste personages die bedacht is door Nintendo is Donkey Kong. Hij gaat al heel lang mee, maar dat betekent niet dat hij niet meer relevant is. Donkey Kong Country: Tropical Freeze werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct-aflevering van juni 2013 en wordt ontwikkeld door Kensuke Tanabe, wie we ook kennen van onder andere Super Mario Bros. 2. Het wordt dan ook duidelijk zichtbaar dat hij verantwoordelijk is voor beide games. Tanabe heeft er namelijk voor gezorgd dat bepaalde elementen uit Super Mario Bros. 2 ook naar Donkey Kong Country: Tropical Freeze komen. Denk bijvoorbeeld  aan het trekken van items uit de grond om geheimen te onthullen. Daarnaast is ook het zwemmen terug uit vorige Donkey Kong Country-delen.

Waarschijnlijk is het enthousiase voor deze nieuwe Donkey Kong Country-titel ontzettend groot, maar zoals de titel al laat weten, is Donkey Kong Country: Tropical Freeze uitgesteld naar 2014. Dit liet Iwata, president van Nintendo, weten tijdens de Nintendo Direct-aflevering die deze namiddag plaatsvond.  Hij vertelde dat ze meer tijd nodig hebben om ervoor te zorgen dat de game zo goed wordt als dat zij willen. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de game precies moet uitkomen voor de Wii U, maar daar horen we hopelijk snel meer over.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is uitgesteld naar 2014

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is uitgesteld naar 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch