Menu Premium

Doki-Doki Universe verschijnt volgende week

Lisette Atsma 04/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de feestdagen eraan komen, is ondertussen ook in de game-industrie wel heel duidelijk, want nieuwe games blijven maar komen deze decembermaand. Zo heeft ook onafhankelijke gamestudio HumaNature vertelt dat binnen niet te lange tijd hun game uitkomt. Doki-Doki Universe verschijnt volgende week op de PlayStation 3, PS Vita en PlayStation 4, nadat we eerder alleen maar wisten dat december dé maand voor de release van deze titel zou worden.

HumaNature is nog een redelijk nieuw bedrijf in de game-industrie. Het hoofd van het bedrijf is echter Greg Johnson, wie al een rasechte veteraan van het vak is en zijn debuut maakte met Starflight in 1986. Hij richtte HumaNature op in 2006 en heeft met het bedrijf games in een compleet eigen stijl gecreëerd. De game Doki-Doki Universe is namelijk anders dan we gewend zijn. De game heeft de graphics die een basisschoolkind getekend zou kunnen hebben, waardoor deze gelijk opvalt. De game gaat over de ontdekkingstocht van een robot naar de natuur van de mens. Het idee achter de game is dat je niet alleen de verschillende, soms bizarre personages leert kennen, maar ook iets leert over jezelf. Echt een game die meer dan alleen het standaard publiek kan trekken, wat dan ook een van de doelstellingen van het bedrijf is.

De game komt 10 december op alle Playstation-consoles uit: Playstation 3, PlayStation 4 en de PS Vita. Naast de volledige game is er ook een Starter Pack te downloaden om het eens uit te proberen. Wat zo speciaal is aan Doki-Doki Universe is dat het een cross-buy game is, wat betekent dat als je het eenmaal hebt gekocht je het ook daadwerkelijk op alle drie de PlayStation-apparaten kunt downloaden en spelen. We wachten vol spanning af wat het bedrijf in de toekomst allemaal aan games zal gaan leveren.

Doki-Doki Universe verschijnt volgende week

Doki-Doki Universe verschijnt volgende week

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch