Menu Premium
Loading...

Doe mee met het Mario Kart 7 toernooi op Firstlook en win een Wii U

Gamekings Redactie 13/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, maar we willen je er nog even een keer op wijzen omdat je het niet mag missen. Dus bij dezen: Doe mee met het Mario Kart 7 toernooi op Firstlook en win een Wii U. Samen met Nintendo organiseert Firstlook een groot Mario Kart 7-toernooi op de Nintendo 3DS. Dus heb jij de superskills voor deze leuke kartgame, meld je dan snel aan om mee te doen aan de voorrondes. Je strijd dan niet om zomaar een prijsje. Nee, naast een mooie beker neem je als eerste Nederlander een nieuwe Nintendo Wii U mee naar huis! Daar wil je wel voor mee doen natuurlijk. Gelukkig doen de nummers twee, drie en vier ook niet mee voor spek en bonen. Zo wint nummer twee namelijk een 3DS XL en mogen de nummers drie en vier een 3DS game uitkiezen. Zelfs het overleven van alle ronden levert leuke goodies op.

Het Grote Mario Kart 7 Toernooi heeft twee voorrondes: een op zaterdag 6 oktober en op zondag 7 oktober. Op zowel zaterdag als zondag kunnen 32 deelnemers meedoen aan de voorrondes. Uit de voorrondes op beide dagen gaan twee winnaars door naar de grote finale. De grote finale vindt aan het eind van de zondagmiddag plaats en uiteindelijk zullen hierin vier spelers het tegen elkaar opnemen.

Wat moet je doen om mee te strijden in het Grote Mario Kart 7 Toernooi. Het is heel simpel. Ga naar www.firstlookevent.nl en klik op de Mario Kart 7-Toernooi button. Vervolgens wordt er gevraagd om je persoonlijke gegevens in te vullen, maar ook welke dag dat je mee wilt doen en waarom één van de 64 plaatsen in de competitie voor jou is. Dus dat betekent, maak in een filmpje, overtuig ons met een tekst of maak via een foto duidelijk hoe goed jij in Mario Kart 7 bent. Je kunt hierbij denken aan een foto van een snelle rondetijd of filmpje waarin jij jouw vrienden vernederd op de racebaan.

Het aanmelden voor het Grote Mario Kart 7 Toernooi zal eindigen op donderdag 27 september. Meld je dus op tijd aan. Als je een van de gelukkigen bent, dan ontvang je van Nintendo op vrijdag 28 september een email samen met gratis toegang tot Firstlook. Als het nog niet duidelijk is waarom je mee moet doen, dan legt JJ in dit redactie item het nog even voor je uit: Doe mee met het Mario Kart 7 toernooi op Firstlook en win een Wii U!

Doe mee met het Mario Kart 7 toernooi op Firstlook en win een Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch