Menu Premium

Doe mee aan de enquête over game-gedrag tijdens de lockdown

Lars Leeftink 29/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe vervelend de lockdown ook voor iedereen was en is, voor de game-industrie bleek het het een onbedoelde meevaller te zijn. Tijdens het afgelopen jaar werden er meer games dan ooit verkocht, is er meer en langer gespeeld  en keek men meer uren naar gaming livestreams. Videogames (b)leken de ultieme uitlaatklep voor de ellende en frustratie die de lockdown met zich mee bracht.

Is er tijdens lockdown iets aan jouw game-gedrag veranderd?

Het leek ons daarom interessant om eens te kijken hoe deze verandering van game-gedrag precies tot stand en tot uiting kwam bij gamers. Heb jij inderdaad meer games gekocht en ben je meer gaan gamen? Ben je een andere type games gaan spelen waar meer sociaal contact te vinden was? En hoe ervoer je het langere gamen, zowel mentaal als fysiek?

De resultaten verwerken we binnenkort in een video

De enquête is vanzelfsprekend volledig anoniem. Aan de hand van de uitslagen gaan we een video maken waarin we bespreken wat de lockdown met ons aller gamegedrag heeft gedaan. Want bij onszelf veranderde ook veel. Doe dus mee en vul de enquête in. Is zo gepiept. En hoe meer mensen meedoen, des te representatiever het is. Hij kan zowel via de directe link als de enquête in dit artikel ingevuld worden.

Een directe link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwB4oUeBfJ_kNbsTve0XnPG0HybUz40mjvxt-BKV7uCpP8fw/viewform?usp=sf_link

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch