Menu Premium

Doe mee aan de Copa Gooi & Vechtstreek FIFA 21 en win PS5 of games naar keuze

Jan Johan Beldrok 22/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bezit jij de skills om in FIFA 21 te ownen en woon je in ’t Gooi? Altijd al de nummer 1 FIFA-speler van jouw regio willen zijn? Of wil je gewoon graag een PS5 bezitten zonder er voor te hoeven betalen. Of heb je gewoon zin om lekker potje FIFA te spelen tijden de lockdown? Dat kan allemaal. Doe dan gewoon mee met de Copa Gooi & Vechtstreek 2020. De regio Gooi & Vechtstreek organiseert de komende feestdagen in samenwerking met Blammo TV (producent o.a. Gamekings en Firstlook Festival) namelijk een spectaculaire toernooi waarin jij eeuwige roem, een fraaie bokaal, een PS5 en games naar keuze kunt winnen. Hoe mooi kan het leven zijn… 

Wedstrijden vinden plaats op maandag 28 en woensdag 30 december

De wedstrijden op de Copa G&V 2020 vinden op 28 en 30 december van 15:00 uur tot en met 20:00 uur plaats. Alle wedstrijden speel je online vanuit je eigen kamer. Enige wat je nodig hebt is een PS4 en goed internet. Than your ready to go. Meedoen is sowieso leuk want beide dagen wordt live gestreamd op Twitch.tv/Copagv zodat vrienden, fans en familie mee kunnen kijken. En het betreft hier geen simpele stream maar een twee shows met gasten en een aantal van Nederlands beste voetbal presentatoren en FIFA-shoutcasters zoals Simon Zijlemans (Europa League RTL7) en Basistentje (eDivisie). Dan kun je het een keer ervaren wat het is als jouw match echt pro geshoutcast en uitgezonden wordt.   

Meedoen aan Copa Gooi & Vechtstreek is simpel

Iedereen die voldoet aan de volgende voorwaarden kan meedoen: 

  • Je moet inwoner van de Gooi en Vechtstreek zijn
  • 13 jaar of ouder zijn
  • Een PS4 plus de game FIFA 21 bezitten
  • Op maandag 28 en woensdag 30 december de competitie kunnen spele

De competitie wordt afgewerkt in de ‘Clubs mode’ van FIFA 21, niet in FUT dus. We willen de dat de beste spelers winnen, niet de spelers met de beste kaarten. Wedstrijden duren 2 x 5 minuten. 

Meld je snel aan want vol = vol. 

Als er vragen zijn over het toernooi, dan kunnen die gericht worden aan info@copagv.nl 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch