Menu Premium
Loading...

Doe mans met extreme sports in Ubisoft’s nieuwe IP STEEP

Rik Koning 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij een echte adrenaline junkie met een liefde voor extreme sports, maar weerhoud je hoogtevrees je ervan je droom na te leven, of hou je er gewoon niet van om moe te worden? Dan kan dit wel eens je de dag van je leven zijn! Check snel de trailer hierboven en doe mans met extreme sports in Ubisoft’s nieuwe IP STEEP.

Na een bijna twee uur durende persconferentie tijdens de E3 2016 sloot Ubisoft dan toch af met niet alleen een compleet nieuwe IP, maar zelfs een volledig nieuw genre. STEEP is een open world sports exploration game die volledig in multiplayer gespeeld kan worden. Net als de waaghalzen die dit soort fratsen in de werkelijkheid uithalen, zijn spelers in deze game volledig vrij om te gaan en staan waar ze willen.

In de beelden is onder andere te zien hoe je de schitterende bergen van de Alpen af kan gaan met behulp van ski’s, snowboards, wingsuits of zelfs als paraglider. De game bevat onder andere bekende bergen zoals de Mont Blanc en hoe en waar je daar vanaf gaat razen is volledig aan jezelf! Of spelers dit gaan diggen valt natuurlijk nog altijd te bezien, maar het lijkt er dus op dat Ubisoft met STEEP in ieder geval een compleet nieuw soort gameplay te pakken heeft.

Al in december van dit jaar moet de game uit gaan komen op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Zit jij hierop te wachten, of mogen ze die game wat jou betreft lekker van de Mont Blanc gooien? Doneer je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch