Menu Premium

DLC voor The Witcher 3 voegt nieuwe finishing moves toe

Karim Shehata 22/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar CD Projekt RED heeft enkele tijd voor de release van The Witcher 3: Wild Hunt beloofd dat er zestien gratis DLC-pakketten zouden verschijnen voor de game. Deze belofte is de studio bijna nagekomen, want het vijftiende DLC-pakket is nu beschikbaar. Dit pakket voegt nieuwe finishing moves toe aan de RPG.

Een grote toevoeging is het niet, maar voor de spelers die de huidige finishing moves al duizenden keren hebben gezien, is het natuurlijk een mooie toevoeging. Het zestiende en laatste gratis DLC-pakket verschijnt volgende week en ontwikkelaar CD Projekt RED is al begonnen met teasen. “Nog één te gaan, wat zou het kunnen zijn?”, aldus de Poolse studio in een tweet.

Overigens is er laatst ook een patch verschenen voor de game, welke er onder meer voor zorgt dat je je spullen ergens kwijt kunt. Een broodnodige toevoeging, want op je tocht door de wereld van The Witcher 3: Wild Hunt kom je een hoop spullen tegen. Daarnaast zijn er een hoop andere, kleinere aanpassingen aan de game gedaan. Zo reageren de paarden in de game over het algemeen beter na het installeren van deze patch, terwijl ook Geralt een nieuw movement-systeem heeft gekregen. Dit movement-systeem is overigens volledig optioneel.

The Witcher 3: Wild Hunt verscheen op 19 mei voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Aan het einde van dit jaar wordt er een hele grote uitbreiding verwacht voor de game, terwijl er daarna zelfs nog één volgt. Wat vind jij van het DLC-beleid van CD Projekt RED? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch