Menu Premium

DLC voor Max Payne 3 verschijnt 28 augustus

Gamekings Redactie 22/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

DLC voor Max Payne 3 verschijnt 28 augustus op de Playstation 3, Xbox 360 en PC in de vorm van het ‘Disorganized Crime’ mappack.

Met de nieuwe DLC kun je de ‘Hoboken Rooftops’ multiplayer map gaan spelen. In deze map ren je over de daken rondom Max’s oude appartement. Ook zijn er nieuwe modifiers voor Score Attack in Arcade Mode, waaronder ‘Explosive Rounds’, waardoor de kogels exploderen zodra ze de tegenstander raken. De single player heeft Rockstar zeker niet onaangetast achtergelaten; je kunt bijvoorbeeld de ‘Noir’ mode activeren waardoor alles in een klassiek zwat-wit styltje word weergegeven. Ook de Lone Wolf AI moet het interessanter gaan maken, want hierdoor worden je enemies een stuk agressiever. Als kers op de taart heb je nog Headshots Only, waarin het alleen maar draait om (de naam zegt het al) headshots! Als dat je nog niet overtuigd, is het misschien leuk om te weten dat de ‘Disorganized Crime’ mappack overal gratis te downloaden is.

Max Payne had origineel geen multiplayer. Pas toen Rockstar met deel drie de franchise overnam, hebben multiplayer modi hun toetreden gedaan in de serie. Door gratis DLC over het web te verspreiden laat Rockstar zien dat ze wel degelijk nog omkijken naar de multiplayer, en dat ze alle spelers nog lang niet in de steek hebben gelaten. De mensen die niet genoeg kunnen krijgen van Max Payne hoefen niet lang te wachten of de volgende pack staat al weer voor de deur. Zo verschijnt Hostage Negotiation Map Pack in september, en in oktober komen daar nog eens twee bij.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch