Menu Premium

DLC en exclusieve beta van Evolve verschijnen eerst op Xbox

Karim Shehata 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K Games komt eind dit jaar uit voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Op de Xbox persconferentie van Microsoft op de E3 maakte het bedrijf echter bekend dat je de beste ervaring uit Evolve haalt op het laatstgenoemde platform, want DLC en exclusieve beta van Evolve verschijnen eerst op Xbox.

Dit kwam naar buiten door middel van een trailer voor Evolve. De trailer, welke veel gameplay-beelden bevatte, toonde niet erg veel nieuws, maar bracht dit nieuws in ieder geval op een leuke manier. Het is overigens nog niet bekend wanneer we aan de slag kunnen met de beta voor Evolve, maar in principe hoeft dit niet lang meer te duren. De co-op game van Turtle Rock Studios, eerder grotendeels verantwoordelijk voor de Left 4 Dead-franchise, verschijnt namelijk al in oktober. Vanzelfsprekend zal de beta van de game eerder plaatsvinden, maar dit gebeurt in eerste instantie dus alleen op de Xbox One. Op de PC en PlayStation 4 gebeurt dat waarschijnlijk later of helemaal niet.

Wat we verder kunnen verwachten van Evolve op deze E3 is eigenlijk best onduidelijk. De aanwezige pers zal de game naar alle verwachting kunnen spelen op de beursvloer, maar we hopen natuurlijk ook nog wat te kunnen mee pikken van deze game. Het enige dat we nu echter wel te weten zijn gekomen, is dat de game een nieuw monster bevat. Hopelijk komt er deze E3 meer informatie vrij.

DLC en exclusieve beta van Evolve verschijnen eerst op Xbox

DLC en exclusieve beta van Evolve verschijnen eerst op Xbox

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch