Menu Premium
Loading...

Dit zit er aan te komen voor Overwatch in 2017

Tim Koelen 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn aan het einde gekomen van 2016 en dat was een goede reden voor Blizzard om terug te kijken op hun nieuwste IP, namelijk Overwatch. De game wordt nog steeds gespeeld als een malle, dus naast een kleine terugblik krijgen we ook meer te weten over Overwatch in 2017.

Zo maakte Blizzard al bekend dat ze druk bezig zijn met onder andere nieuwe maps, modes en characters, waarbij een nieuwe character al in een verder gevorderd stadium is waardoor ze binnenkort aan zijn/haar vormgeving kunnen werken. Ook zal er begin volgend jaar de nieuwe map genaamd Oasis verschijnen, helaas is er geen concrete datum vermeld.

Naast de nieuwe content waar Blizzard voor aan het werk is, wil het ook in 2017 meer features toevoegen aan de Hero-Shooter. Zo zijn ze bezig met het toevoegen van een Spectator-Modus die nu nog ontbreekt. Ook de sociale chat gaat op de schop, waarbij nieuwe ’emotes’ er voor moeten zorgen dat je beter als team kan samenwerken zonder het gebruik van de party-chat. Als laatste werken ze bij Blizzard aan een Custom Game serverbrowser, waardoor je makkelijker naar games kan zoeken die jij interessant vind om te spelen.

Overwatch Director Jeff Kaplan had daarnaast nog wat te vermelden over de balancing van Sombra. Vele spelers hebben deze character nog niet kunnen masteren, waardoor Blizzard het voorlopig niet nodig vind om haar te patchen. Check voor alle informatie de video hierboven om op de hoogte te zijn van al dit nieuws wat er komen gaat in 2017!

Kan jij niet wachten tot het nieuwe jaar in Overwatch? Laat het achter in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch