Menu Premium

Dit zijn de PlayStation Plus games van april

Richard den Toom 30/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maart is bijna ten einde, april staat voor de deur en dat betekent dat Playstation Plus-gebruikers weer een aantal nieuwe games voor niks kunnen downloaden. Check in de video hieronder de Playstation Plus games van april.

De meest in het oog springende titel, voor de PS4, is Drawn to Death en daarvan wisten we al eerder dat die in de PS Plus line-up van deze maand zou zitten. De game heeft een unieke visuele stijl, geïnspireerd door de tekeningen van door school verveelde tieners en zal zich voornamelijk focussen op online multiplayer. Het brein achter de game is David Jaffe: hij werkte mee aan God of War en Twisted Metal, dus bereid je voor op keiharde en over-the-top actie.

De tweede titel voor de PS4 is Lovers in a Dangerous Spacetime. Deze game is al een tijdje uit, de sterrenstelsels waar je met je ruimteschip doorheen beweegt worden procedureel gegenereerd en de game komt het beste tot zijn recht als je de game met een vriend op de bank speelt.

Ten slotte zijn 10 Second Ninja X en Curses ‘n Chaos te downloaden voor zowel de PS Vita als de PS4 en kunnen gamers met een PS3 aan de slag met Invizimals: The Lost Kingdom en Alien Rage.

Gaan jullie aan de slag met een of meerdere games uit deze lijst? Laat het weten in de comments!

Bron: Playstation Blog EU

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch