Menu Premium
Loading...

Dit zijn de plannen voor World of Warships in 2017

Froukje Planken 12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

World of Warships heeft zijn plannen voor 2017 onthuld. Ontwikkelaar Wargaming laat weten dat er voor spelers genoeg nieuws aan de horizon te ontdekken is. In 2017 zal World of Warships, de free to play online naval combat game voor de PC, de koers die het vaarde voortzetten en blijven vernieuwen en ontwikkelen. Er zullen onder andere nieuwe coöperatieve missies worden toegevoegd, nieuwe Ship Branches en Legendary captains.

In de Developer Diaries van Wargaming (hierboven) zie je het ontwikkelteam zelf uitgebreid aan het woord over de toevoegingen en veranderingen voor 2017.

In hoofdlijnen zijn de belangrijkste toevoegingen:

  • Meer ship branches voor de Britse en Franse Tech Tree
  • Legendary Commanders
  • PvE (coöperatieve) missies
  • Clan Battles
  • Verbeteringen in geluid en graphics

Kijk hier voor een volledige lijst van veranderingen die eraan komen in 2017.

World of Warships had zijn officiele release in september 2015 en blijft zich sindsdien ontwikkelen met regelmatige updates en toevoegingen. In oktober 2016 werd bijvoorbeeld eindelijk de langverwachte British Royal Navy toegevoegd. In 2017 gaat Wargaming op dezelfde voet verder.

Het lijkt er dus op dat World of Warships ook in 2017 niet voor halve vracht zal meevaren. Dus gooi jij de trossen los en ga je je maritieme strategieën opnieuw beproeven? Laat het weten in de comments!

Bron: worldofwarships

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch