Menu Premium

Dit is waarom alle Titanfall 2 DLC gratis gaat uitkomen

Roy de Keijzer 02/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Titanfall 2 maakt geen gebruik van een season pass, wat betekent dat de Titanhall 2 DLC voor iedereen gratis beschikbaar zal zijn. Dit houdt in dat alle maps en alle game modes die in de toekomst zullen verschijnen helemaal voor nop zijn te downloaden.

Ontwikkelaar Respawn kondigde dit nieuws redelijk vroeg in het traject van Titanfall 2 aan. Vandaag werd onthuld waarom EA heeft besloten deze informatie zo vroeg vrij te geven en waarom zij afzien van het veelgebruikte season pass verdienmodel. Na de onthulling van het financiële rapport van het tweede kwartaal van dit fiscale jaar werd door investeerders van EA aan CEO Andrew Wilson gevraagd om bekend te maken welke feedback het bedrijf ontving. Zij vroegen zich af hoe men reageert op het besluit voor gratis DLC in Titanfall 2.

“The feedback has been really, really positive. If you go and look at the player conversation in the marketplace right now around Titanfall 2, it’s very, very strong”, aldus Wilson.

Wilson voegt hieraan toe dat EA en Respawn “enorm zijn toegewijd aan de spelers” op het gebied van support en het laten groeien van de spelerscommunity op de lange termijn. Financieel directeur Blake Jorgensen ging hier vervolgens verder op in door te zeggen dat deze strategie hen zal helpen met het opbouwen van een goede franchise. Dit is iets waar EA naar streeft met de naam Titanfall. Een onderdeel om deze strategie te laten slagen is door de lange termijn plannen bekend te maken. “We zoeken naar manieren om te voorkomen dat de community al vroeg uit elkaar zal vallen, zodat we de franchise verder kunnen opbouwen.”

Titanfall 2 is te koop voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat vind jij ervan dat de DLC van Titanfall 2 gratis wordt? Laat het weten in de comments hieronder!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch