Menu Premium

Dit is de Super Bowl commercial van Nintendo voor de Switch

Karim Shehata 02/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo is hard bezig om de Switch aan de man te krijgen. Zo kregen we gisteren al een nieuwe commercial voorgeschoteld, maar het blijft daar dus niet bij. Nintendo gaat namelijk ook voor het eerst een Super Bowl commercial doen! De Super Bowl commercial van Nintendo voor de Switch is onder dit bericht te bekijken!

Natuurlijk is The Legend of Zelda: Breath of the Wild ook in deze video de absolute headliner, alhoewel we ook titels als 1-2 Switch en Mario Kart 8: Deluxe zien langskomen. Gezien dit de drie games zijn die op het moment het beste laten zien wat de Switch kan en allemaal voor eind april uitkomen, is het logisch te noemen dat Nintendo met een Super Bowl-reclame juist deze games aan de man wil brengen.

De Nintendo Switch komt op 3 maart 2017 wereldwijd uit. Onder meer The Legend of Zelda: Breath of the Wild en 1-2 Switch behoren tot de launchgames, terwijl Mario Kart 8: Deluxe op 28 april zichzelf een weg racet naar de nieuwe console van Nintendo.

Ben jij al verzekerd van je Switch op de releasedatum? Of laat je ‘m nog even links liggen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch