Menu Premium

Dit is de 360 graden trailer van For Honor

Maarten van Steijn 07/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft weer een nieuwe trailer van For Honor de wereld in geknald! Deze 360 graden trailer van For Honor, met de naam ‘In de Strijd’ geeft een vrij goed beeld weer van de sfeer van de game. Dit effect zorgt voor een bloederig slachtveld in elke kijkhoek van je beeldscherm. De trailer heeft in tegenstelling tot de voorgaande trailers een donker, dubieus tintje.

Ubisoft heeft naast het uitbrengen van deze trailer ook laten weten dat de aankomende For Honor Open Beta alvast te pre-loaden is. Deze beta gaat 9 februari om 15.00 uur van start en eindigt op 12 februari om 22.00 uur – waarna de game op 14 februari in de schappen ligt.

Eerder al was de Closed Beta van For Honor dè kans om uit te testen wat deze vrij unieke titel eigenlijk allemaal in huis heeft. David en JJ hebben deze Closed Beta dan ook flink onder handen genomen. Check dus snel de hands-on als je hier nog niet aan toegekomen bent!

For Honor is een competitieve zwaardvecht-game, waarbij een complexe uitwerking van het ‘steen-papier-schaar’ idee in de kern terug te vinden is. Het multiplayer aspect van deze game weegt zwaar mee, maar ook zullen er single-player modi aanwezig zijn.

Zou jij 360 trailers vaker terug willen zien bij de publiciteit van games, of vind je dit alleen voor titels als For Honor van toegevoegde waarde? Laat je mening achter in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch