Menu Premium

Disney klassiekers komen naar je Switch!

Rens van Nerum 30/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee SNES klassiekers van Disney komen remasterd in HD naar de Nintendo Switch toe. Het gaat om The Lion King en Alladin!  Deze Disney klassiekers waren razendpopulair op de console en zijn nu weer beschikbaar voor Nintendo Switch.

Shitload aan extra’s!

Deze Disney klassiekers waren dan wel helemaal hot voor de SNES, maar ook de andere versies van de game zijn beschikbaar om te spelen! De games zijn volledig remastered in Full 1080p resolutie en uitgebreid met allerlei wrede opties om die ervaring nóg leuker te maken! Zo is de nostalgische waarde nog meer aanwezig, maar is het ook leuk voor de huidige generaties om te spelen. In de nieuwe watch mode kun je de game bekijken, doorspoelen en inspringen op elk punt in de game waar jij dat wilt óf als je ergens naar beneden dondert, de tijd terugspoelen en doorspelen. Ook is er een museum mode toegevoegd. Hierin kun je een kijkje achter de schermen van de game nemen, zien hoe de game gemaakt is en game-art bekijken. Er is ook nog een Trade Show Demo toegevoegd om te spelen. Deze is eerder nooit uitgebracht. Verder kun je luisteren naar je favoriete tunes die in de game zitten via een playlist van alle songs in beide games én is het mogelijk om nu je beeld aan te passen door middel van Visual Enhancements.

Gave trailer

Genoeg gelul over de opties. Check gewoon even deze wrede trailer hieronder die Nintendo heeft uitgebracht:

Deze Disney klassiekers zijn vanaf nu verkrijgbaar voor je Switch. Wat denk jij na het zien van deze Disney klassiekers remake? Zit jij op het puntje van je stoel te zwaaien met je portemonnee? Of heb je de trailer halverwege uitgezet en denk je ”nahhhh deze shit is niet voor mij!”? Laat het ons weten in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch