Menu Premium

Disney Infinity-DLC bevat Bioshock Infinite’s Columbia

Gamekings Redactie 05/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de basis is Disney Infinity natuurlijk een platform-game, maar de Toy Box Mode maakt de titel van Disney een ware speelgoed-bak. Hierin kun je je eigen werelden bouwen, waarna je deze kunt gebruiken om er van alles in te doen. Vanaf vandaag is deze game wat content rijker, want de Disney Infinity-DLC bevat Bioshock Infinite’s Columbia. Wel een kindvriendelijke variant, natuurlijk.

Het lijkt niet de meest logische combinatie: Disney Infinity en Bioshock Infinite. Waar de een overduidelijk bedoeld is als een game die ook geschikt is voor kids, is de ander een volwassen first-person shooter. Al het geweld van Bioshock Infinite wordt dan ook niet toegevoegd aan Disney Infinity, maar wel de game’s spelwereld. Er is door ontwikkelaar Avalanche Software een Disney-variant gemaakt van Columbia, met alle vliegende gebouwen en Sky-Lines die de shooter van 2K Games rijk is.

Bioshock Infinite’s Columbia is onderdeel van de laatste downloadable content voor Disney Infinity. Verder komt deze DLC ook met andere levels, waaronder Trench Run. Deze is gebaseerd op de film Tron en geeft spelers de mogelijkheid om met een Tron Recognizer te vliegen. Daarnaast zijn er ook de levels Jungle Cruis en Sky Gauntlet. Deze laatstgenoemde zorgt voor meer platform-actie, net zoals Disney Infinity zelf ook bevat. Als laatste komt de downloadable content met Blue Breakout, een doolhof waar je jezelf uit moet zien te redden.

Om te laten zien wat je allemaal kunt verwachten van deze DLC, komt Disney Interactive ook met een aantal verse screenshots. Het geheel is vanaf vandaag voor nop te downloaden voor de Xbox 360-, PlayStation 3- en Wii U-versies van Disney Infinity.

Disney Infinity-DLC bevat Bioshock Infinite's Columbia

Disney Infinity-DLC bevat Bioshock Infinite's Columbia

Disney Infinity-DLC bevat Bioshock Infinite’s Columbia

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch