Menu Premium
Loading...

Disney Infinity 2.0 Donald Duck Gamescom 2014 Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ze ontwikkelen – of kopen – bij Disney natuurlijk steeds nieuwe personages, maar de meeste fans houden vooral van de bekende gezichten die al jaren meegaan. Donald Duck is zo’n gekke eend die al sinds jaar en dag onderdeel is van het portfolio van Disney en uiteraard kan hij niet ontbreken als er een nieuwe game uitkomt waar ook al zijn vrienden in te vinden zijn. Hoe brengt hij het er vanaf? Zie het in de Disney Infinity 2.0 Donald Duck Gamescom 2014 Trailer!

Tussen al het geweld van first-person shooters en allerlei andere titels voor volwassenen, is Disney Infinity zo’n game die voor kinderen en hen die het kind in zich graag terugvinden een reden is om de console aan te knallen en de verzameldrang te voeden. Met het succes van het eerste deel komt er ook een deeltje twee, waar Donald Duck niet in mag ontbreken.

Donald Duck is als los personage te verkrijgen voor Disney Infinity 2.0 en wordt door middel van deze Gamescom 2014 trailer geïntroduceerd. Heeft hij eigenlijk wel een introductie nodig? Waarschijnlijk niet, maar zo’n klassiek Disney-personage als de heer Duck verdient er natuurlijk wel een. Hij gedraagt zich dan ook compleet als zichzelf in de Disney Infinity 2.0 Donald Duck Gamescom 2014 Trailer. Is het wreed? Oordeel zelf.

Disney Infinity 2.0 Donald Duck Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch