Menu Premium
Loading...

Dishonored The Tales from Dunwall Episode 2 Trailer

Gamekings Redactie 26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dishonored laat ons een paar sfeervolle 2D geanimeerde verhalen zien in een reeks trailers. Vandaag verscheen de Dishonored The Tales from Dunwall Episode 2 Trailer.

Dit moeten wel de meest sfeervolle trailers zijn die er van action-adventuregame Dishonored zijn verschenen. In de eerste aflevering van The Tales from Dunwall zagen we hoe het plaatsje Dunwall uitgroeide tot de grootse welvarende stad en hoe deze uiteindelijk ten onder ging.

Aflevering 2 overtreft misschien nog wel deel één met een trailer over een straatjongen die van een onbekende man supernatural abilities ontvangt. Eerst lijkt het alsof hij de wereld aan kan, maar later ontdekt hij een grote negatieve kant van zijn krachten.

Dat de atmosfeer van de trailer goed overkomt, is geen toeval. De voice-over is gedaan door Chloe Grace Mortez (bekend van Kick-Ass en Hugo). Daarnaast hebben ze de componist van Dexter, genaamd Daniel Licht, ingehuurd voor de soundtrack.

Op 12 oktober is het zo ver. Dan verschijnt Dishonored eindelijk voor de Playstion 3, Xbox 360 en PC. Je speelt een bodyguard genaamd Corvo Attano die op zoek gaat naar de bad guys die er voor zorgden dat Attano zijn goede naam verloren heeft. Je hoeft ze echter niet te vermoorden aangezien je de game ook kunt voltooien zonder dat je iemand om zeep hoeft te helpen. Al kun je natuurlijk ook iedereen die je tegenkomt ombrengen. Je kunt de game dus spelen in je eigen stijl, want vrijheid staat in deze titel centraal.

Arkane Studios is de ontwikkelaar van de gamev en maakte eerder games als Dark Messiah of Might and Magic en BioShock 2. Er zijn al een flink aantal trailers voor Dishonored verschenen, maar als ze zo sfeervol zijn als de Dishonored The Tales from Dunwall Episode 2 Trailer dan mogen ze blijven komen. Dishonored The Tales from Dunwall Episode 2 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch