Menu Premium
Loading...

Dishonored Launch Trailer

Gamekings Redactie 09/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar twee nachten in slaap vallen met “What shall we do with the drunken whaler?” en dan kun je zelf de steampunk wereld van de spiksplinternieuwe IP Dishonored doorlopen. Bethesda houd je tot die tijd nog even scherp met de Dishonored Launch Trailer.

“Hoe ga ik dit in godsnaam aanpakken?” In Dishonored zul je vaak voor dit dilemma staan. Of je nu ongezien een moord moet plegen, een groot landhuis moet infiltreren of stilletjes moet ontsnappen met een enorm leger steampunksoldaten achter je aan: het antwoord ligt bij jou. Gelukkig zijn er een stortvloed aan mogelijkheden inbegrepen in de game. Klim, spring en duik door de verschillende missies op de manier waarvan jij denkt dat het de beste is. Door middel van de krachten van protagonist Corvo kun je daarnaast ook op zeer creatieve wijze je obstakels uit de weg ruimen. Je krijgt daarin volledig de vrije hand: buig de wetten van de tijd of van de zwaartekracht of neem het lichaam van een willekeurig levend wezen over. Of je nu die ene sterke bewaker afleidt door hem te lokken met een explosieve rat die onder jouw controle staat of het hoofd van de beste man zelf infiltreert met jouw gedachten, is aan jou. Transporteer jezelf daarnaast op bovennatuurlijke wijze van richel naar richel langs de prachtige watercoloured muren of achter die langbenige, oplettende robot langs.

Jouw grootste taak wordt meteen duidelijk in de Dishonored Launch Trailer: jij wordt verdacht van de moord op de keizerin. Hoe je jouw onschuld gaat bewijzen is aan jou, maar of meer moorden plegen de beste manier is om aan het volk duidelijk te maken dat je toch echt geen moordenaar bent? Door de vele, brute moorden die razendsnel gepleegd worden in de Dishonored Launch Trailer, kunnen we in ieder geval constateren dat het een optie is.

Dishonored Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch